Webdesign

Voor veel ondernemers is het online zetten van een website of webshop een spannende gebeurtenis. Maar waar haal je de tijd vandaan om SEO geoptimaliseerde teksten te schrijven zodat je website hoog scoort in Google, om een kleurenschema en lettertypes samen te stellen en om vervolgens visuele content zoals rechtenvrije foto's te zoeken?

Wij helpen je graag en ontzorgen je van alles wat bij het opstarten van een eigen website of webshop komt kijken. Daarnaast maken wij het zo; dat zelfs de ondernemers zónder technische aanleg zelf hun website verder kunnen beheren. Je hoeft dus geen ICT'er in dienst te nemen!

 

We koppelen je betaalgegevens, zorgen dat je jouw voorraad eenvoudig in een (online) Excel-bestand bij kunt houden, ondersteunen je bij het kopen van een domeinnaam en het kiezen voor een hosting-partner en helpen je op weg door je na de oplevering een custom-made handleiding te sturen. Loop je toch nog tegen bepaalde dingen aan na de oplevering? Dan helpen we je natuurlijk graag op weg.

WhatsApp Image 2020-07-21 at 13.13.59.jp

Bekijk onze meest recente web-designs

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden