Open Site Navigation

WEBDESIGN

Brands made digital

 

Je bent op het punt gekomen dat het ontbreken van een website of webshop je marketing-uitingen of verkoop belemmerd, maar zelf heb je de tijd, zin of kennis niet. Het lijkt je ook niet erg efficiënt om iedere keer met een ICT'er rond de tafel te zitten, omdat je één regel code aan wilde passen. Herkenbaar? Laat ons nou net de oplossing voor je hebben!

Wij zijn officiële partners van het platform WIX en helpen je graag bij het opzetten van een uniek design, dat door onze technische goeroe ook nog eens geoptimaliseerd wordt voor diverse (mobiele) apparaten. De website of webshop zal altijd afgestemd worden op je (bestaande) huisstijl en afgeleverd worden met een gepersonaliseerde en beknopte handleiding. Zo kun je zelf (kleine) wijzigingen maken en prima zelf aan de slag met bijvoorbeeld het aanpassen van tekst, een foto of het ontwerp van het contactformulier.

Een grote update doorvoeren of toch liever het werk uit handen geven? Dan kun je ons natuurlijk altijd inschakelen. Wij bieden speciale 'strippenkaarten' met urenregistratie aan om je bij te staan op de momenten dat je ons nodig hebt. Je betaalt de kaart vooraf en kiest zelf wanneer je de uren inzet; handig toch?

Bekijk hieronder een greep van de websites die wij ontwikkeld hebben.

Webdesign, VIP gedeelte, webshop, UX, UI

Webshop, UX, UI

Webdesign, UX, UI