Tekst schrijven

Een pakkende advertentie, creatieve slogan of wekelijkse blog voor op je website; wij helpen je graag met het schrijven van vernieuwende content. Of je nu je bedrijf in een nieuw cactus-colbertje wilt steken, of op zoek bent naar aanvullende content; wij ontzorgen je graag!

Wat schrijven we?

Van korte teksten voor op je visitekaartje tot en met het (her)schrijven van je volledige website; wij verdiepen ons in jouw specialiteiten en brengen deze graag op een creatieve manier tot uiting.

 

Ook teksten voor flyers, uitnodigingen, social media berichten, persberichten, interviews en het uitzoeken van populaire hashtags behoren tot de mogelijkheden. Het voorbereiden, afnemen en uitwerken van interviews is voor ons ook geen probleem!

 

Nog een design nodig om je interview in te publiceren? Of denk je er over om een andere tekst visueel te versterken (of zelfs te vervangen)? Bekijk op onze grafisch ontwerp pagina wat wij voor jou kunnen betekenen.

De waarde van goede storytelling

Worstel jij ook met hoe jij je bedrijfsvisie, -missie en -waarden tot bloei kunt laten komen in je onderneming? Het begint allemaal met een goede storytelling. Zoals menig marketingexpert zal beamen, is het verhaal achter het product of de dienst nét zo belangrijk -of misschien nog wel belangrijker- dan het product of de dienst zelf. Creëer empathie, beleving en merkwaarde bij je klanten met een goed bedrijfsverhaal (oftewel ‘corporate story’), die wij met enthousiasme voor je schrijven. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van corporate storytelling? Neem gerust contact met ons op en we bespreken het graag onder het genot van een kopje koffie.

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden