Open Site Navigation

TEKST &

REDACTIE

Defining your brand, one story at a time

Weten wat je wilt verkopen is één ding. Weten hoe je dit kunt communiceren en hoe het door je klant ontvangen wordt is een tweede. Wij gaan deze uitdaging graag met je aan; een pakkende advertentie, creatieve slogan of persberichten voor in je magazine - wij helpen je graag met het schrijven van vernieuwende content in een stijl die geheel bij jouw bedrijf past!

Een hoop geld op tafel gelegd voor een nieuwe website of webshop, maar merk je dat er weinig verkeer komt als je naar je Google Analytics gegevens kijkt? Wij helpen je graag met SEO (search engine optimalization) teksten zodat je bedrijf hoger scoort in Google. Wij zoeken de keywords uit en (her)schrijven je teksten, zodat jouw bedrijf altijd trending is!
 
Laat je door ons een webdesign maken en heb je ons tevens gevraagd om de (Nederlands- of Engelstalige) teksten te schrijven? Geen zorgen! Wij adviseren altijd om SEO toe te passen en zullen dit altijd vooraf met je bespreken. Mocht je voor geoptimaliseerde teksten kiezen dan hergebruiken we geen oude lijstjes; we onderzoeken termen die specifiek zijn afgestemd op jouw branche, product en werkwijze -  hierdoor zijn je teksten dus actueel op het moment dat je website live gaat!

Copywriting

SEARCH ENGINE OPTIMALIZATION

Reclame- of wervende teksten zijn een onmisbaar onderdeel bij het verkopen van een product of dienst. Maar hoe koppel je de boodschap van een merk aan de juiste woorden en hoe zet je het in de juiste tone of voice? Welke kanalen zet je in en hoe pas je de teksten aan zodat deze geschikt zijn voor het (online of offline) platform waarop het uiteindelijk gepubliceerd wordt? 
 
Wij zetten jouw boodschap om in een pakkende tekst of een goed artikel waarbij we rekening houden met het medium, de doelgroep, de persoon achter het bedrijf en de merkidentiteit. Niet alleen dat; ook teksten voor flyers, uitnodigingen, persberichten, vacatureteksten, nieuwsbrieven en het voorbereiden, afnemen en uitwerken van interviews behoren tot de mogelijkheden. 
 
Daarnaast schrijven en redigeren we ook teksten voor social media, zoeken we trending hashtags voor je uit en voorzien we je hele website van nieuwe (of aanvullende) content - zodat al je uitingen actueel, resultaatgericht, compleet en prikkelend zijn!