Open Site Navigation

SOCIAL MEDIA

Ready to go Live?

Altijd en overal bereikbaar: dat is de must voor bedrijven anno 2021. Naast je onderneming lijkt het alsof je een fulltime marketingbureau runt.

 

Liever concentreren op je onderneming en wat voor jou écht belangrijk is? Snappen we! Besteed je social media marketing uit en laat ons prikkelende content creëren voor Facebook, Instagram of LinkedIn!

Suit up & go online

Geheel afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf; zo kleden wij de marketing aan. Sommige ondernemers houden graag de touwtjes in handen, terwijl anderen volledig ontzorgd willen worden. We werken grotendeels op afstand, omdat we weten dat ondernemers vaak onderweg of druk zijn en ze op deze manier makkelijk ‘on the go’ hun nieuws en foto’s in een WhatsApp groep kunnen delen. Wij vormen vervolgens jouw nieuwtjes om naar ijzersterke berichten en plaatsen de content op de juiste momenten waardoor het best mogelijke resultaat behaald wordt.


Natuurlijk zien we je ook graag offline; om (nieuwe) doelen te stellen, de haalbaarheid te toetsen, de doelgroep in kaart te brengen, statistieken en adviezen te onderbouwen of een strategie vorm te geven die specifiek op jouw doel is afgesteld. Heb je liever zelf de controle? Dan fungeren we graag als overkoepelende adviseur; we kijken mee naar wat er achter de schermen gebeurt en geven je een kleine cursus over hoe je dit zou kunnen verbeteren. Dit geldt zowel voor de tekstuele als visuele uitwerking; we kunnen je namelijk ook voorzien van lay-outs waarmee je gelijk van start kunt gaan op een onderscheidende manier!