• Avalon Van Es

SEO: error 404 not foundStel je voor; je bent net begonnen met een onderneming en je bent enthousiast om van start te gaan, maar de klanten laten nog even op zich wachten, wat gaat er fout? Je zoekt je gloednieuwe site op via Google maar merkt dat je niet op de eerste pagina staat (of de tweede, of de derde…). Hier komt de magische term ‘SEO’ te pas! Maar waar staat SEO precies voor en wat heb jij er als ondernemer aan? Wij leggen het je graag uit!


Wat is het precies?

SEO staat voor ‘Search Engine optimization’. Met andere woorden; hoe zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door zoekmachines? Geen zorgen, wij gaan je helpen! De drie grootste componenten van een goede SEO zijn; het gebruik van kern- en zoekwoorden, linkbuilding en een duidelijke META structuur.


“Even een stapje terug, linkbuilding en META structuur?"


Geen zorgen als je het even niet volgde, we leggen het uit! Wat deze drie begrippen eigenlijk willen zeggen is dat je de kernwoorden die je gebruikers intypen in de teksten op je website moet gebruiken. Verder moet de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website goed overkomen en is een logische structuur noodzakelijk. Als deze kernelementen goed op elkaar zijn afgestemd, zal het algoritme van zoekmachines zoals Google jouw site beter begrijpen en makkelijker vinden, waardoor deze sneller bovenaan komt te staan


De puntjes op de i

Kom je er niet helemaal uit of klinkt dit als teveel hocus pocus? Twijfel niet en neem contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. Let wel op! Alleen SEO toepassen is niet genoeg om je bedrijf op de eerste pagina van Google terug te vinden. Het is belangrijk dat je er energie in blijft steken en er regelmatig nieuwe content op je website verschijnt. Dit is de reden waarom veel bedrijven een blogsectie hebben.


Ben je niet zo’n taalkundig wonder of houd je jezelf liever bezig met andere zaken? Wij helpen je graag met het schrijven van blogs of het verbeteren van de teksten op jouw website.

29 keer bekeken

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden