• Rianne Gerrits

Miss Cactus ontdekkenYes! Na weken bezig te zijn geweest met het regelen, schrijven, ontwerpen en plannen van alles wat komt kijken bij een eigen zaak, mogen we eindelijk van start met Miss Cactus! Onze website staat online en dat betekent volop informatie, inspiratie en prikkelende content voor jou als ondernemer. Hoewel we ons best hebben gedaan om de website zo volledig mogelijk te maken, kunnen we helaas niet alles in één keer. Je kunt daarom de aankomende weken nog hele leuke dingen verwachten.


Waar kun je naar uit kijken?

1) Logo Greenhouse Binnen nu en drie weken zal onze Logo Greenhouse online gaan. Wat dit is? Een logo-webshop waarin je dus kant-en-klare logo’s kunt kopen die van tevoren ontworpen zijn door ons. De logo’s worden maar één keer verkocht en afgestemd op jouw bedrijf. Zo ben je altijd gegarandeerd van een uniek logo. De kosten van een logo uit de Logo Greenhouse zijn lager en er is geen wachtrij; je kunt dus meteen aan de slag met jouw bedrijfsidee!


2) Blogs Als je dit leest, heb je onze blog-sectie al gevonden. Hoewel dit een introductie-blog is, gaan we ons in de toekomst vooral richten op blogs met een creatief tintje. Zo kun je meer te weten komen over moodboards, milieuvriendelijk drukwerk, diverse design-methodes, SEO, virtual reality en nog veel meer. Houd dus vooral deze pagina in de gaten, want er verschijnt één keer per twee weken een nieuw informatief stukje tekst.


3) Inktober We zitten net in september, maar zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor Inktober! Inktober is een evenement in de maand oktober waarin ontwerpers vanuit de hele wereld verschillende designs (met inkt) ontwerpen. Iedere dag van de maand oktober is er een nieuwe creatie te zien. Onze creaties zullen alleen op onze Instagram geplaatst worden (@misscactus.nl), volg jij ons al?


4) Nieuwsbrief Terwijl wij dit schrijven, is net de eerste nieuwsbrief de deur uit! Wil jij nou ook altijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwtjes, speciale acties en vorderingen van Miss Cactus? Schrijf je dan snel in via de contact-pagina op deze website.

95 keer bekeken

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden