• Avalon Van Es

Laat je bedrijf opbloeien in 2020


Gelukkig nieuwjaar! 2020 is zojuist van start gegaan en we kunnen eindelijk bijkomen van de drukke feestdagen. In het nieuwe jaar worden goede voornemens opgezet, ook richting je bedrijf! Je moet als ondernemer altijd trouw blijven aan je identiteit en deze ieder jaar een update geven. We geven je hieronder een aantal tips om ervoor te zorgen dat de identiteit van jouw onderneming 2020-proof is.


Je huisstijl in nieuwe aarde planten

De jaarwisseling staat bekend om het door ontwikkelen van je bedrijf en het aanpakken van je (verouderde) huisstijl is hier een ideaal voorbeeld van. Bedrijven en trends ontwikkelen zich continu, daarom kan het zijn dat je logo of kleurenpalet niet meer helemaal up-to-date is. Misschien werkt jouw logo niet zo goed op het web of heeft je bedrijf een aantal updates gekregen, waardoor de huisstijl niet meer goed past bij je bedrijfsvisie. We helpen je graag met kleine aanpassingen of een compleet nieuwe huisstijl.


Tip! Kijk ook eens in onze Greenhouse of Google-shop voor kant-en-klare logo’s.


Update je marketingplan

Ben je liever bezig met wat je leuk vindt en schiet de marketing er vaak bij in? Veel ondernemers onderschatten hoeveel tijd en aandacht je in marketing moet steken. Het bijhouden van sociale media kanalen, het schrijven van blogs, het maken van promotiemateriaal, SEO, linkbuilding, en het onderhouden van je website. Misschien ben je hier wel mee bezig, maar heeft het niet het gewenste effect en bereik je niet de mensen die jij voor ogen hebt. Wij hebben inmiddels aardig wat ervaring opgedaan en geven je graag advies! Drinken we binnenkort samen een kop koffie?


Social media; voor alle typen ondernemers

Ook wij geven ons bedrijf een frisse start in 2020 met nieuwe social media pakketten. We hebben in 2019 goed naar onze klanten geluisterd en gekeken naar de verschillende typen ondernemers. Op deze manier hebben we voor iedere ondernemer een passend social media pakket. Deze zijn geschikt voor de startende ondernemer met een klein budget tot aan de doorgewinterde ondernemer die volledig ontzorgd wilt worden. Benieuwd naar onze nieuwe pakketten? Stuur een mail naar info@misscactus.nl en we bespreken graag jouw wensen, of sturen je onze prijslijst toe.

13 keer bekeken

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden