• Avalon Van Es

Hoe vier je Moederdag in 2020?Moederdag; de dag waarop je de belangrijkste vrouw in je leven nog even extra in het zonnetje zet. Of het nu gaat om je moeder, de moeder van je moeder, iemand die net moeder is geworden; ze verdient het om zich speciaal te voelen deze dag. Maar hoe kun je dat doen als de wereld tijdelijk op slot zit? Wij brengen je graag op ideeën!

Wat is er persoonlijker dan een kaartje? Moeders – en bijna iedereen wel – vinden het héérlijk om complimentjes te krijgen en een aandenken te hebben aan een mooie boodschap. Met een persoonlijke kaart of brief raak je geheid een gevoelige snaar. Ben je niet zo zeker van jouw woordkeuze? Geschreven kaarten kunnen dan een oplossing zijn! Heb je een tof idee voor een ontwerp, of ben je op zoek naar iemand die jou kan ondersteunen bij het maken van het perfecte kaartje? Neem contact met ons op en we helpen je om jouw speciale boodschap goed neer te zetten.

Moederdag zonder bezoek Het is momenteel moeilijk om met z’n allen gezellig bij elkaar te komen, maar geen afstand is te groot om onze moeders dat extra beetje liefde te geven dat ze met Moederdag verdienen. Veel winkels en bezorgdiensten lopen inmiddels weer op schema met hun leveringen (houd wel rekening met de vertraging bij bezorgdiensten!). Bestel bijvoorbeeld een shirt of rok waar je moeders naam wel op kon staan, laat haar favoriete sieraad graveren, koop een dinerbon om - nadat de horecaondernemingen weer open gaan - wat gezelligheid in te halen, of stuur haar een bosje van haar favoriete bloemen.

Mocht je net iets anders willen; is een getekende familieposter, of een eigengemaakt fotoboek ook een uitstekend cadeau. Laat vooral je creativiteit in deze bizarre tijden de vrije loop gaan! We willen hierbij niet alleen onze eigen moeders, maar iedere mama alvast een hart onder de riem steken en we hopen dat iedereen toch nog een geslaagde Moederdag heeft. Hoe vier jij Moederdag in 2020? Laat het ons weten in de reacties!

21 keer bekeken

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden