• Rianne Gerrits

Blijf creatief (en thuis)!


Het huis is nu toch echt wel gepoetst; en nu? We geven je graag een paar tips voor als je even niet meer weet wat je met je dagindeling tijdens deze coronacrisis moet doen; verveling hoeft daar in ieder geval geen onderdeel van te zijn!


Scrappen!

Weet je nog die heerlijke vakantie in Italië, Griekenland of Zwitserland een paar jaar geleden? Je had heel wat leuke vakantiekiekjes gemaakt en dit keer zou je ze écht in een fotoboek bundelen. Helaas kwam de drukte van het dagelijkse leven ertussen... Misschien is nu toch de tijd aangebroken om aan het fotoboek te beginnen?


De meer creatieve vakantiegangers kunnen ook een scrapbook gaan maken, door in de weer te gaan met (foto)lijm, leuke bedrukte vellen, stans, bedeltjes en andere tierelantijntjes. Hier kun je ook nog een hele online shopping spree aan verbinden, super toch?


Bullet Journaling

Het is alweer een aantal maanden (of misschien wel al een jaar?) geleden, toen Bullet Journaling populair werd in Nederland. Het leek je toentertijd geweldig om een gepersonaliseerde agenda met watermeter, Mood Tracker, eetschema, fitnessschema, dagtaken, weekinvulling, maandelijkse doelen en andere schema’s of lijstjes zelf vorm te geven. Toen je eenmaal begon aan de eerste paar pagina’s had je echter pas door hoeveel werk dit was en settelde je toch maar voor een ‘standaard’ agenda… Heb je jouw Bullet Journal nog liggen? Pak je kleurpotloden, pennen, markers, liniaal en washi-tape uit de kast en zorg dat je creatie klaarligt voordat je weer aan het werk moet!


Verbreed je horizon

Hoewel de meeste mensen een boek of kort verhaal schrijven, kun je er ook voor kiezen om je hobby’s of vaardigheden uit te breiden. Veel bedrijven bieden nu namelijk hun workshops digitaal aan en ook YouTube draait overuren. Leer bijvoorbeeld kalligraferen of sieraden maken, of verwen jezelf met een heerlijk zelfgemaakt gezichtsmasker. Geniet eens écht van dat kopje koffie dat normaal staat koud te worden en neem een extra lange douche. Heb je gewoon verdiend!

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid, sterkte en creativiteit toe in deze bizarre tijden.

8 keer bekeken

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden