Open Site Navigation

ONS

VERHAAL

Een mooie lentedag in april 2019 werd gevierd met goed gezelschap en een wijntje op het balkon. De gezelligheid nam toe (evenals het aantal glaasjes wijn) en de gesprekken kregen al snel een wending richting de toekomst. We hadden namelijk zoveel ideeën, een gloednieuw diploma op zak, maar geen plek om al deze creativiteit tot uiting te brengen…

Hoewel wij al snel naar elkaar toe trokken (lees: extroverte Rianne trok introverte Avalon mee) tijdens het eerste jaar van de opleiding Communication & Multimedia design aan Zuyd Hogeschool, gingen we tegelijkertijd onze eigen weg en ontwikkelde we onze eigen specialismen. Avalon raakte geïnspireerd door het vinden van technische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, de data en statistieken achter innovatieve ideeën en het creëren van omgevingen waar de gebruiker in een nieuwe realiteit terecht kwam (VR). Ondertussen verdiepte Rianne zich in de psychologie en verhaallijnen achter een ontwerp en hoe je de vraag van een klant vertaalde naar een uitgebreid onderzoeksrapport. Daarnaast ontstond er een liefde voor het bedenken van nieuwe concepten die ze soms op miraculeuze wijze uit de lucht leek te grijpen. Ze had alleen geen idee hoe zij deze concepten technisch gezien tot leven kon brengen.

Dus, op die avond met veel glaasjes wijn en een eindeloze zee vol enthousiasme en gedrevenheid, ontstond het bedrijfsidee om onze passie en skills samen te voegen (terwijl we onze eigen individualiteit behielden); en zo plantte Miss Cactus haar wortels stevig in de grond.

STEL HIER JE VRAAG

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? We worden graag geprikkeld door nieuwe ideeën en interessante gesprekken!


Miss Cactus, Heerlen

E-mail: info@misscactus.nl

KvK: 75466031

Bedankt voor de inzending!

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS