Virtual Reality

Op zoek naar een nieuwe, creatieve manier om je nieuwe project of product vorm te geven? Wij bieden unieke technische oplossingen. Door middel van virtual reality (VR) of het gebruik van 3D modellen blijft jouw bedrijf een koploper op het gebied van innovatie.

Onbegrensde wereld

Virtual reality, het lijkt steeds populairder te worden. Maar wat is het precies en wat heb je er als bedrijf aan?

Virtual Reality is -zoals de naam al zegt- het creëren van een virtuele wereld voor je eindgebruikers. De gebruiker kan door middel van nieuwe technologie en een VR-bril een levensecht scenario ervaren. Maar waar gebruik je het voor als bedrijf?

Denk aan een rondleiding in een nieuw ontworpen kantoor, een werkinstructie waarbij werknemers getraind kunnen worden zonder tijdsverlies, voor- en na beelden om je collega's te overtuigen van je projectidee, een verhaal of game waarmee je jouw publiek entertaint en/of informeert, een oplossing voor de gezondheidszorg of zelfs een livestream van een groot evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Klinkt het laten ontwerpen van een hele omgeving wat te ambitieus voor je project-idee? Misschien is een 3D model dan meer iets voor jou. Heb je bijvoorbeeld een product bedacht waarvan je zeker weet dat dit dé oplossing is, maar andere partijen nog niet weten te overtuigen? Door gebruik te maken van de door ons ontwikkelde 3D modellen wordt het direct duidelijk hoe een product zal werken en uitzien. Daardoor kun je die Duct tape, Tyraps of maquette achterwegen laten en de tijd die je normaal spendeert in het maken van een prototype anders besteden!

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden