Open Site Navigation

MULTIMEDIA DESIGN

Design the future

Op zoek naar een nieuwe, creatieve manier om je nieuwe project of product vorm te geven? Wij bieden unieke technische oplossingen. Door middel van virtual reality (VR) of het gebruik van 3D modellen blijft jouw bedrijf een koploper op het gebied van innovatie.

Als eerste je (altijd bezige) klant een nieuwe woning laten bezichtigen door deze mee te nemen door het chalet dat net te koop staat? Fysieke afspraken komen niet altijd uit en door de wereldwijde pandemie zijn we anders moeten gaan nadenken over reizen en online mogelijkheden. Voor jou betekent dit dat jij je klant in Virtual Reality (VR) kunt meenemen door de woonkamer met natuurlijk lichtinval, de badkamer met marmeren tegels en kunt struinen door de vele hectare tuin – dit alles vormgegeven met de sereniteit van een rustige woonwijk met zingende vogels. Door middel van nieuwe technologieën en een VR-bril kan de gebruiker een levensecht scenario ervaren; gewoon op locatie waar het hem of haar uitkomt! 

Psst; denk ook aan een live-stream voor je evenement, een werkinstructie waarbij werknemers getraind kunnen worden zonder tijdsverlies, een maatschappelijk kunstproject of zelfs een online spel waarmee je jouw publiek entertaint en/of informeert; de mogelijkheden zijn grenzeloos!

Gaat virtual reality je nog een stapje te ver, of denk je dat het niet geschikt is voor de vormgeving van je nieuwe project of product? Dan zijn we ook ervaren in het maken van 3D modellen. Bespaar tape, tyraps en de uren die je besteedt aan het maken van een maquette en imponeer je baas of overtuig investeerders met een realistisch 3D model dat wij voor je vormgeven. In één oogopslag wordt duidelijk hoe een bepaald idee of product zal werken en uitzien; the future is now!

Virtual Reality

3D Modellen