Marketing

Altijd en overal bereikbaar zijn voor je klanten en binnen een paar uur reageren om die Facebook-badge te halen, terwijl je al je sokken eraf loopt voor je onderneming. Hoe doen die andere ondernemers dat toch? 

Besteed je social media beheer uit, zodat jij je kan richten op je passie en weer eens tijd overhoudt om dat kopje koffie op te drinken voordat het koud is.

 

Weet je niet goed welke social media diensten je precies nodig hebt? Geen probleem! Wij hebben zorgvuldig een aantal standaardpakketten opgesteld, die jou al een zetje in de goede richting geven. Het belangrijkste verschil? Het aantal berichten per week en of je gebruik wilt maken van onze fotograaf (alleen Zuid-Limburg) of zelf foto’s aanlevert en wij dit opvullen met sfeervolle rechtenvrije foto’s. Zo weet je zeker dat je niet met auteursrechten in de knoop komt!  Benieuwd naar onze pakketten? Neem contact op via onze contactpagina!

Flexibiliteit,

zoals het hoort

Heb jij het in een bepaalde periode drukker dan anders? Wij snappen dat je niet iedere maand hetzelfde nodig hebt en daarom kun je voor de eerste van elke maand jouw pakket zelf naar wens aanpassen! Ook hebben we een  December-actie, om toch dat beetje extra aandacht aan je klanten te geven tijdens die periode dat je er zelf wat minder tijd voor hebt. Zo kun je ze het volgende jaar weer verwelkomen in je onderneming.

Niet inbegrepen in de standaard pakketten

Wij houden van een open communicatie. Om misverstanden te voorkomen, willen we in deze paragraaf aandacht schenken aan wat niet inbegrepen zit in de standaard-pakketten. Voor het opstarten van social-media pagina’s (bijvoorbeeld het aanmaken van de pagina’s, het ontwerpen van templates en het werven van een eerste klantenkring) vragen wij een eenmalige bijdrage. Ook het aanwezig zijn op evenementen kunnen extra kosten met zich meedragen (parkeerkosten, reistijd en benzinevergoeding). Dit zullen geen enorme bedragen zijn en in verhouding staan met het pakket dat je aanschaft. Toch graag meer informatie over de voordelen van een social media pakket? We zien je mailtje graag verschijnen in onze inbox!

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden