Logo Greenhouse

Welkom bij ons Logo Greenhouse! Op deze pagina worden kant-en-klare logo’s te koop aangeboden die al van tevoren ontworpen zijn door ons. De logo’s worden maar één keer verkocht en afgestemd op jouw bedrijf. Zo ben je altijd gegarandeerd van een uniek logo. De kosten van een logo uit deze plantenkas zijn lager en er is geen wachtrij; je kunt dus meteen aan de slag met jouw bedrijfsidee!

Hoe werkt het?

Leuk logo gezien? Twijfel niet te lang, want de eerste die ons een mailtje stuurt via info@misscactus.nl kan zomaar de nieuwe eigenaar zijn. Laat in de mail naar ons weten welk logo je graag voor jouw bedrijf wilt gebruiken, wat je bedrijfsnaam is en of je eventueel kleuren of lettertypes verandert wilt zien. Let op! Er is maar één aanpassingsronde; dus zorg ervoor dat je alle aanpassingen in één keer doorgeeft.

Binnen één werkweek heb je hem al: je custom-made logo die voldoet aan jouw huisstijl. Ontvang hem meteen in je inbox, compleet met een mini-huisstijlhandboek (waar je onder andere het kleurenpallet, inclusief kleurcodes vindt). Het logo ontvang je in verschillende bestandsformaten (EPS, JPG en PNG) en na betaling wordt het logo uit de shop gehaald. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfslogo uniek is, zonder al te lang te wachten!

Kosten en mogelijkheden

De kosten voor een custom-made logo uit de Logo Greenhouse, inclusief het mini-huisstijlhandboek en de aanpassingsronde bedragen €175,- exclusief B.T.W.

Meer informatie of gelijk je aankoop doen? Wij horen het graag! Zie je geen logo die voldoet aan jouw wensen? Neem contact op voor een logo op maat.

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden