Tekst schrijven

Op zoek naar een tekst die de zintuigen van je klanten prikkelt? Of krijg je de juiste tone of voice van je nieuwe doelgroep niet te pakken? Wij helpen je graag bij je zoektocht! 


Een creatieve slogan, of het verzorgen van teksten voor je volledige website: wij zijn van alle plantenkassen thuis. Ook voor het (her)schrijven van je ‘corporate story’ om empathie, beleving of merkwaarde te creëren kun je bij ons terecht. Neem vooral een kijkje op deze pagina, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wat wij voor jou kunnen betekenen.  

 

Grafisch ontwerp

Of je nu net start met je nieuwe bedrijf, of je onderneming graag in een nieuw jasje steekt; wij verzorgen je volledige huisstijl van A tot Z. Logo’s, kleurenschema’s en lettertypes kunnen door het enorme aanbod overweldigend zijn; laat ons je adviseren en je visie visualiseren! 


Al een bestaand bedrijf, maar op zoek naar (nieuw) promotiemateriaal? Wij ontwerpen ook flyers, stempelkaarten, visitekaartjes, posters en nog veel meer! Bekijk de mogelijkheden op de 'grafisch ontwerp' pagina, of neem contact met ons op om te kijken of we jouw eigen idee uniek vorm kunnen geven.

 

Marketing

Altijd en overal bereikbaar: dat is de must voor bedrijven anno 2019. Naast je onderneming lijkt het alsof je een fulltime marketingbureau runt. Liever concentreren op je onderneming en wat voor jou écht belangrijk is? Wij snappen het! Besteed je social media marketing uit en laat ons prikkelende content creëren voor Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of Pinterest! Niet helemaal zeker van welke social media diensten je nodig hebt? Kies uit onze standaardpakketten of laat ons een pakket op maat voor jou samenstellen! 

 

Multimedia design

Interesse in nieuwe technologieën en wil je deze ter promotie van je product en/of dienst tot uiting brengen? Wij hebben verschillende mogelijkheden. Van video-bewerking en het aanpassen van je Wordpress website, tot aan het creëren van een totaal nieuwe werkelijkheid door middel van virtual reality en 3D modellen: wij helpen je graag met het visualiseren van technische concepten. 

 

Staat wat je zoekt er niet tussen? Leg je ideeën aan ons voor of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij houden wel van een uitdaging!

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden