Free PSD square poster mockup@0,3x.png

Wie zijn wij?

Miss Cactus is een jong creatief ontwerp- en communicatiebureau dat bestaat uit een krachtig duo. Wij hebben ieder onze eigen specialiteiten, waardoor jij als (startende) ondernemer voor jouw bedrijf of merk talloze mogelijkheden hebt. Laat de ideeën die al zo lang in je hoofd ronddwalen digitaal of tastbaar visualiseren door middel van de door jou gekozen visualisatie-methode.

 

Wij helpen je graag door een persoonlijke benadering en denken graag met je mee!

Meet the team

Avalon van Es

Technische guru

Multimedia ontwerper
Concept en strategie
Grafisch vormgever

Virtual Reality development

Rianne Gerrits

Conceptdenker

Projectmanager
Concept en strategie
Grafisch vormgever
Tekstschrijver & social media

Werkwijze

Vaak willen ondernemers een andere (of grotere) doelgroep aanspreken, maar vergeten zij hun werkwijze hier op aan te passen. Hoewel jij als ondernemer waarschijnlijk barst van de goede ideeën, vergeet je vast wel eens uit enthousiasme te onderzoeken of je klanten hierdoor net zo geprikkeld worden. Doormiddel van een (optioneel) klantenonderzoek zorgen we ervoor dat deze ideeën optimaal worden afgestemd op jouw klantenkring. Wij denken graag met je mee van concept tot realisatie, zodat jij je uiteindelijke doelen kunt behalen en de klant met tevredenheid terugblikt op het contact met jouw bedrijf. Durf uit je comfortzone te stappen, ofwel: “Think outside the greenhouse” en neem contact met ons op!

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden