Open Site Navigation

LOGO & HUISSTIJL

Ondernemers die een bedrijfsidee hebben gevisualiseerd en in de startblokken staan willen natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag! Hierdoor wordt er helaas vaak niet genoeg aandacht besteed aan het logo en de merkidentiteit. Wat wij dan ook regelmatig horen is: “Doe me maar een logo, niet te ingewikkeld. En kon die gisteren al klaar zijn?” 
 
Herkenbaar? Dan wordt het misschien tijd om (en dit keer écht) open minded te zijn en het te veel gebruikte woord 'innovatie' toe te passen binnen je bedrijf. Een logo wissel je namelijk niet elk jaar en een huisstijl (kleurenschema, lettertypes en stijlelementen) zorgt voor directe herkenbaarheid bij je klant. Dat niet alleen, ze moeten ook samen een geheel vormen dat jouw verhaal vertelt- zonder toelichting! 
 
Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, branche en concurrenten en proberen de passie te vangen en te weerspiegelen in je merkidentiteit. Kleur, typografie en beeld vormen uiteindelijk het merk en dat bundelen we zorgvuldig samen in een brandbook. Dat vertelt jou, andere content specialisten en ICT’ers precies hoe je alle elementen los of in combinatie met elkaar het beste kunt inzetten. Zo heb je altijd een leidraad die de kern vormt voor jouw uitingen!