Open Site Navigation

Graag een (jaar)verslag in één oogopslag kenbaar maken bij je personeel of betrokken partijen door middel van het visualiseren van een infographic? Wij vertalen (vaak langdradige) lappen tekst naar een informatieve en speelse illustratie waarbij de kernpunten prominent gevisualiseerd worden. 
 
Ook kunnen stijlelementen, illustraties en gepersonaliseerde symbolen je merkidentiteit naar een hoger level tillen. Denk bijvoorbeeld aan het mannetje van Bol.com, het bureaulampje van Pixar of de hamster van de Albert Heijn; je hebt er meteen een beeld bij, toch? Dat bedoelen we! 
 
Daarnaast kunnen ook grafieken, plattegronden, kaarten of decoratieve elementen je boodschap sneller, op een informele manier en eenvoudiger je publiek informeren en amuseren. Hierdoor blijft je ontwerp en merk beter hangen bij de klant; en leidt dit mogelijk weer tot leads of mond tot mond reclame. 
 
We luisteren naar je wensen tijdens een (virtueel) kopje koffie en fleuren je verhaal, product, drukwerk of website op met herkenbare illustraties die jouw uitingen onderscheiden van de concurrent!

ILLUSTRATIES