Grafisch ontwerp

Ga jij nog altijd met Paint aan de slag, of komt die standaard PowerPoint presentatie je onderhand de neus uit? Tijd om het veelgebruikte woord ‘innovatie’ toe te passen in je ontwerpen! Of je nu op zoek bent naar een moodboard om je collega’s te overtuigen, een flyer die je nieuwe doelgroep aanspreekt of een compleet nieuwe huisstijl; wij helpen je graag met het tastbaar maken van je ideeën. 

Huisstijl

Je bedrijfsplan is na lang zwoegen eindelijk af en je wilt zo snel mogelijk aan de slag met je onderneming, maar er ontbreken nog visuele componenten om je onderneming tot uiting te brengen. Herkenbaar? Stel het niet te lang uit en zorg dat de uitstraling van je onderneming net zo professioneel is als de inhoud.  


Wat wij voor je kunnen betekenen? Volledige ontzorging van wortel tot bloem! Wij doen het graag en jij hoeft je niet druk te maken over verschillende lettertypes en kleurenschema’s, maar kunt je energie volledig richten op je (startende) bedrijf. Klinkt dit als een plan?

Bij iedere huisstijl leveren wij een huisstijlhandboek; benieuwd naar wat dit precies inhoud? Hier worden ontwerpeisen- en wensen vastgelegd die ervoor zorgen dat de nieuwe huisstijl altijd op dezelfde manier wordt gebruikt. Ook kleurcodes en lettertypes kun je vinden (met hun specificaties) in het huisstijlhandboek. Zo straal je niet alleen eenheid uit voor de klant via alle communicatie-uitingen, maar weet een webdeveloper of andere grafisch vormgever altijd hoe hij jouw huisstijl moet gebruiken!

Drukwerk

Naast moodboards en flyers kun je van ons nog meer prikkelende content creatie verwachten! Zo kun je bij ons terecht voor het ontwerpen van visitekaartjes, stempelkaarten, stempel-ontwerpen, ansichtkaarten, folders, menukaarten, brochures, briefpapier, enveloppen, offerte- en presentatiemappen, stickers, placemats en tickets. 


Staat het drukwerk dat je zoekt niet hierboven? Maar goed dat wij niet terugdeinzen voor een uitdaging! Stuur ons een mailtje met jouw specifieke ontwerpvraag, dan kijken we graag samen of we jouw ideeën tastbaar kunnen maken. 

Miss Cactus

Interesse, vragen of gewoon zin in een kopje koffie om je ideeën te bespreken? Laat ons met je meedenken en stuur een berichtje via de contactpagina!

Contactinformatie

Heerlen, Zuid Limburg

info@misscactus.nl

Zakelijk

KvK: 75466031

BTW: NL860293038B01

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 - Miss Cactus - All Rights Reserved | Privacy beleid | Disclaimer | Algemene voorwaarden