Open Site Navigation

DRUKWERK

Ja, print is nog steeds een uitstekend communicatiemiddel en altijd effectief om na een gesprek achter te laten. Liever zo min mogelijk handcontact? Vanwege het nieuwe normaal heeft ook de QR-code zijn comeback gemaakt. Graag bekijken we de opties om je drukwerk te voorzien van de nieuwste snufjes; om het zo nog makkelijker te maken voor je klanten of gasten! 
 
Welke prikkelende content je van ons kunt verwachten? Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van visitekaartjes, stempelkaarten, stempel-ontwerpen, ansichtkaarten, folders, menukaarten, brochures, briefpapier, enveloppen, offerte- en presentatiemappen, stickers, placemats en tickets. Miss Cactus ontwikkelt, ontwerpt, werkt verder uit en weet ook waar het drukwerk het beste uitbesteed kan worden, dat scheelt in de kosten. 
 
Staat het drukwerk dat je zoekt niet hierboven? Maar goed dat wij niet terugdeinzen voor een uitdaging! Stel jouw specifieke ontwerpvraag of vraag vrijblijvend een offerte op, dan kijken we graag samen of we jouw ideeën tastbaar kunnen maken.