Open Site Navigation

Creatieve diensten

OPBLOEIEN

LAAT JE BEDRIJF

met Miss Cactus

Miss Cactus (merknaam)
Philosophy, Storytelling, Design.

Miss Cactus is een jong creatief ontwerp- en communicatiebureau dat bestaat uit een krachtig duo. Wij hebben ieder onze eigen specialiteiten, waardoor jij als (startende) ondernemer voor jouw bedrijf of merk talloze mogelijkheden hebt.

Meer te weten komen over ons?

ons verhaal

Wij onderzoeken de toekomst.

Van bedrijven. Van merken. Van de mens. Van het leven. Van de dood. We pakken juist die thema’s aan waar een taboe op rust en ontdekken ondertussen nieuwe consumentenbehoeften.

Onze onderzoeken zijn exploratief. Krantenknipsels, kunstobjecten, sociale media, design… We duiken in trends, innovaties en veranderende behoeften in het heden en leggen ze naast data en statistieken van de afgelopen tijd. Van daaruit kijken we vooruit in plaats van achteruit en zien de toekomst ontstaan.

Exploring the future

Storytelling

Wij ontwerpen de toekomst.

Van bedrijven en gebieden. Van organisaties en overheden. Voor de gevestigde orde en voor de vernieuwers. Wij gaan op onderzoek uit om jouw toekomst mee te helpen vormgeven.

 

Wij denken op strategisch niveau mee en met een dosis trendkennis in de achterzak werken we samen met jou de mogelijke scenario’s uit. Zo ontwikkelen we visie, ijzersterke marketingstrategieën en communicatieconcepten voor de lange termijn.

 

Futureproof your business.

Design

Webdesign 

Ontdekken

Grafisch design Ontdekken

Logo design

Ontdekken

SHOP

Coming soon!

© 2021 by ​Miss Cactus

Privacy beleid, disclaimer & algemene voorwaarden