Open Site Navigation

SAMENSPEL OF TOTALE ONTZORGING

We besteden met zijn allen een behoorlijke tijd op social media. We weten dus allemaal dat een goede zichtbaarheid op social media steeds belangrijker is geworden.

Mis je de tijd of kennis om de social media van jouw bedrijf te beheren? Wij nemen het  beheer graag voor je uit handen. Wij zullen ervoor zorgen dat de klant op de juiste manier aan wordt gesproken. Samen kijken we welke doelgroep we willen gaan aanspreken én via welke social media kanalen en boodschappen we dit gaan realiseren. Wij werken momenteel met Facebook, LinkedIn, Instagram en Xing, maar staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden!

Wij kunnen reacties van je volgers monitoren. Reacties van je volgers zijn waardevol ter verbetering van de social media strategie. Samen zullen we er alles aan doen om je social media platform zo levendig mogelijk te maken. We blijven werken aan de optimalisatie van de gekozen strategie. We zorgen ervoor dat je content interessant blijft voor de doelgroep. Jouw bedrijf is structureel actief op de gekozen social media kanalen.​

Dit allemaal kunnen we je volledig uit handen nemen óf je blijft zelf in het spel. Je krijgt hoe dan ook iedere maand een statistiekenoverzicht van ons waardoor jij in één oogopslag kunt zien hoe het die maand is gegaan.

© 2021 by ​Miss Cactus

Privacy beleid, disclaimer & algemene voorwaarden